A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831346.235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Un celebru interlop planuia din spatele gratiilor sa-mi rapeasca fata. Grupari mafiote vizau asasinarea mea”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-09-2016, ora 09:19

Traian Basescu: „Un celebru interlop planuia din spatele gratiilor sa-mi rapeasca fata. Grupari mafiote vizau asasinarea mea”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a dezvaluit la Romania TV ca a primit informatii la sfarsitul primului mandat ca unul din cei mai celebrii interlopi planuia din spatele gratiilor sa-i rapeasca una din cele doua fete.

"Nu am avut vreun sentiment de teama ca mi se intampla ceva in timpul mandatelor de la Cotroceni. Au fost momente cand le-am prevenit pe fete. Au fost niste situatii aflate dintr-o inchisoare, in care un super-vestit interlop isi propusese sa organizeze o rapire a uneia din fete. Informatia a ajuns la mine, am atentionat-o, dar si structurile de securitate si-au lasat masuri. Erau informatii culese din puscarii, catre sfarsitul primului mandat", a spus fostul presedinte la Romania TV.

Traian Basescu a precizat ca actiunea se petrecea la sfarsitul primului mandat. La vremea aceea fata cea mica era mai sloboda si exista riscul sa-i puna ceva, un pachetel de droguri, ceva sa o compromita.

Cel mai celebru interlop despre care a vorbit la un moment dat presedintele Basescu a fost Ioan Clamparu zis si Cap de porc, fiind cel mai temut interlop roman de peste hotare. Cel mai mare traficant roman de femei avea legaturi stranse cu clanul Camatarilor din Bucuresti, care dominau lumea interlopa din Bucuresti.

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat la Romania TV informatiile prezentate in 2005 de catre fostul sef SRI Radu Timofte, potrivit carora au existat informatii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor "grupari mafiote".
Radu Timofte:" A vorbi despre pregatirea unui atentat este deja prea mult. Avem informatii secventiale, din partea unor oameni ai lumii interlope, in legatura cu structuri mafiote, structuri implicate in acte de coruptie, dispuse sa angajeze diferite alte persoane din afara teritoriului Romaniei, pentru a veni in Romania sa comita atentate. Am discutat acest lucru".

Radu Timofte: Poate faptul ca fac public acest lucru ii va determina pe cei care intentioneaza asa ceva sa se linisteasca fiindca noi stim cite ceva. Nici eu nu va pot spune tot ce stiu in legatura cu aceste aspecte. Cert este ca am adus la cunostinta SPP acest lucru si inclusiv cu domnul presedinte Basescu am discutat acest lucru.”
"A fost un risc permanent, care nu era treaba presedintelui. Institutiile isi adunau informatiile si era treaba lor sa ma protejeze. (...) Asta mi-a spus seful SRI, iar asta e o declaratie publica. Am avut asemenea informatii in diverse etape are mandatului meu", a confirmat Basescu.

Intrebat cine ar fi vrut sa il asasineze, Basescu a spus ca raspunsul se afla in declaratia lui Radu Timofte privind diverse "grupari de tip mafiot".

Fostul presedinte a spus ironic ca amenintarile erau suficient de dese "cat sa traiasca relaxat".

"Niciodata nu m-a interesat ce fac (structurile de securitate -n.r.) din punct de vedere al securitatii mele. (...) Daca te iei dupa mintea SPP, ar trebui sa stai doar in zone oficiale, ar trebui sa iesi doar cand nu e nimeni pe strada, sa nu te duci intr-un restaurant", a adaugat Basescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii