A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830107.9647.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Tara e prost condusa, domnule Iohannis”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-05-2016, ora 08:43

Traian Basescu: „Tara e prost condusa, domnule Iohannis”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a criticat, la Romania TV, lipsa de reactie a lui Klaus Iohannis la amenintarile lui Vladimir Putin, care a spus ca Romania si Polonia ca s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece gazduiesc elemente ale scutului antiracheta american. In plus, Basescu i-a transmis un mesaj lui Iohannis, care i-a sugerat sa iasa la pensie.

Fostul presedinte Traian Basescu a calificat drept "amenintari mincinoase" afirmatiile lui Vladimir Putin in cazul Romaniei si a spus ca presedintele Iohannis ar trebui sa aiba o reactie.

"Ar fi fost necesara o reactie imediata, pentru ca, de data asta, nu mai vorbim un trepadus, ci de presedintele Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse. Era necesara o reactie de la presedinte, la presedinte. E nepermis ca atunci cand un sef de stat ameninta un stat ca Romania, seful statului sa nu reactioneze.

Era necesara o reactie a lui Iohannis pentru ca, in lipsa unei reactii, mesajul lui Putin s-a dus exact la populatia noastra. Mesajul lui Putin a fost unul de amenintare: ca Romania si populatia au intrat in raza de atac a Federatiei Ruse. Aici este marea minciuna a lui Putin si pe mine m-a dezamagit. Putin m-a dezamagit pentru ca mintea.

In momentul in care Romania a intrat in NATO, Romania a devenit tinta a sistemului militar al Federatiei Ruse. Obiective strategice de pe teritoriul Romaniei au devenit tinte pentru Federatia Rusa. Ce am facut noi acceptand instalarea elementelor scutului antiracheta a fost sa ne aparam de aceste amenintari care au devenit reale din momentul in care noi am intrat in NATO. Romania era neaparata din acest punct de vedere", a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

Cu aceasta ocazie, fostul presedinte i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, care i-a sugerat lui Basescu ca ar trebui sa iasa la pensie.

"Este un tip foarte ranchiunos Iohannis, asa pare. Ar vrea sa ies la pensie. Nu se poate, domnule Iohannis! Cat timp dumneavoastra sunteti presedinte al Romaniei, tara e prost condusa si am cui sa-i fac opozitie. Conduceti-o bine, domnule Iohannis, si nu mai spun nimic. Cu atat mai mult, cu cat v-am sustinut si sunt convins ca ati fost o solutie mai buna decat Victor Viorel Ponta", a precizat Basescu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii