A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664705.8579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Romania ar trebui sa fie ingrijorata de Moscova! Putin va ajunge la gurile Dunarii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2015, ora 10:09

Traian Basescu: „Romania ar trebui sa fie ingrijorata de Moscova! Putin va ajunge la gurile Dunarii”

Articol de Madalina Irimia
Fostul presedinte Traian Basescu a precizat ca Romania ar trebui sa fie ingrijorata de Moscova, adaugand ca Putin va ajunge la Gurile Dunarii imediat ce va prinde momentul oportun.

Intrebat daca Romaniei trebuie sa ii fie frica de Moscova, fostul presedinte a precizat:

Frica nu, dar ingrijorata trebuie sa fie. Toate statele au investit masiv in capabilitati - Polonia, tarile Baltice, Suedia, Norvegia. Sute, mii de militari, echipament greu de lupta american se disloci in Romania si in Polonia si in tarile Baltice. Eu daca as fi fost presedinte si premier as fi dat si eu ca tara beneficiar al acestui efort si auzindu-l pe premier ca are excedent la incasari as fi spus sa crestem bugetul Apararii cu 200, 300 mil euro. Cred ca ar fi fost un raspuns politic corect. in opinia mea Federatia Rusa nu se va opri pana cand nu cucereste tot sudul, pana cand nu controleaza tot sudul Ucrainei pana la gurile Dunarii. Acest tandem Crimeea — gurile Dunarii ii fac stapanii Marii Negre. Fara gurile Dunarii sunt jupani in Marea Neagra, dar nu stapani. Pentru ca gurile Dunarii le dau si culoarul de acces catre inima Europei", a spus Traian Basescu.

Fostul sef de stat a precizat ca s-a intalnit cu Putin de patru ori, caracterizandu-l pe acesta drept un om inteligent si extrem de inflexibil cand vine vorba de Rusia:

Oficial de 2 ori. Intre 4 ochi am discutat de patru ori, la summituri la care am participat amindoi, si nu am avut discutii mai mici de 30 de minute. E un om inteligent si extrem de inflexibil cand vine vorba despre Rusia si obiectivele sale”, a mai spus acesta.

Mai mult, fostul presedinte a mai spus ca Putin va ajunge la Gurile Dunarii, imediat ce prinde momentul oportun:

Occidentul a ratat ocazia sa-l opreasca pe Putin, nu-l va opri. Putin va ajunge la Gurile Dunarii imediat ce prinde momentul oportun. Acum l-au lovit si cu sanctiunile, si cu pretul petrolului. Daca avea pretul petrolului la 100 de dolari... Putin are 40.000 de soldati in Crimeea, la o azvirlitura de bat de Odessa”, a incheiat fostul sef de stat.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii