A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829526.0042.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: PDL nu are candidat la prezidentiale iar elita partidului nu depaseste mediocritatea politicului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
14-02-2013, ora 17:53

Traian Basescu: PDL nu are candidat la prezidentiale iar elita partidului nu depaseste mediocritatea politicului

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca PDL nu are inca un candidat potrivit pentru alegerile prezidentiale din 2014, ca elita partidului este mediocra, si ca asteapta de la Conventia Nationala din luna martie o revitalizare a formatiunii.

Intrebat cine ar fi mai potrivit, dintre Elena Udrea si Vasile Blaga, pentru sefia PDL, Traian Basescu a raspuns ca Emil Boc.

'Eu cred ca ar trebui sa astept (de la Conventia PDL -n.r) ce asteapta orice om: un PDL revitalizat - ca pe vremea cand se batea cu PSD in parte si cu PNL, daca era nevoie -, un PDL care sa fie alternativa, pentru ca asa cum merge acum ma tem ca se indreapta catre zona marginala a politicii. In momentul de fata, numai o echipa poate sa-l duca acolo, nu au un lider care sa-i tracteze. Cred ca in momentul de fata, PDL nu are un candidat pentru prezidentiale, asa cum se arata acum elita PDL, pentru ca elita partidului nu depaseste media sau mediocritatea politicului. Ori, ca sa ai un candidat la prezidentiale nu-ti trebuie numai forta unui partid mare, ci si un politician, doi, trei care sa fie peste mediocritatea specifica politicului romanesc. (...) Deocamdata, ei trebuie sa priveasca la 2016 si sa-si puna partidul in situatia de a fi competitiv in 2016. Ce vor face la prezidentialele din 2014... depinde', a spus Traian Basescu.

Seful statului a mai spus ca va merge la Conventia PDL daca va fi invitat. 'La conventia PDL am mers intotdeauna, daca am fost invitat. Vom trai si vom vedea daca ma mai invita cineva', a subliniat Traian Basescu.

Sursa: agerpres.ro

Foto: ziarulfaclia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii