A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675518.7456.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Lumea a uitat de criza din Ucraina, acolo se agraveaza”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-09-2015, ora 12:06

Traian Basescu: „Lumea a uitat de criza din Ucraina, acolo se agraveaza”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a tras un semnal de alarma cu privire la criza umanitara din Ucraina, subliniind ca "toata lumea a uitat" de situatia de acolo, dupa declansarea crizei refugiatilor.

"Romania are peste 3,5 milioane de romani in diaspora. Jumatate de milion de romani sunt aici la granitele tarii noastre.

Odata cu declansarea crizei refugiatilor a uitat toata lumea de Ucraina, dar acolo se agraveaza. Romania se poate trezi oricand cu 10.000 de ucrainieni care vor sa le gasesti solutii in Romania. Si noi ce le zicem, ca avem locurile ocupate cu oameni din Africa", a declarat fostul sef al statului, vineri seara, la B1 Tv.

Acesta a precizat ca si Romania are imigratia sa: "Pe teritoriul nostru s-au stabilit 4.645 de imigranti din Ucraina si Republica Moldova. Eu am imigratia mea, nu am nevoie de Jean-Claude Juncker sa imi trimita imigranti. In 6 ani am integrat 22.000 de imigranti".

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii