A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831966.8393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Iohannis nu avea ce sa caute cu sotia la trupele din Afghanistan”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-05-2016, ora 10:22

Traian Basescu: „Iohannis nu avea ce sa caute cu sotia la trupele din Afghanistan”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a criticat la Romania TV faptul ca presedintele Klaus Iohannis a lut-o cu el in Afghanistan si pe Prima Doamna. Fostul presedinte a sublinat ca sotia presedintelui nu avea sub nicio forma ce sa caute in teatrul de operatii, mai ales ca ce se discuta acolo este secret de stat.

Traian Basescu a spus, de asemenea, ca Prima Doamna nu a fost imbracata corespunzator vizitei in Afghanistan si ca in timp ce toti militarii aveau bocanci si costum de lupta, Carmen Iohannis s-a afisat intr-o rochie fara maneci de culoare alba, deloc potrivita vizitei in teatrul de operatii.

"A fost o greseala ca si-a luat sotia in Afghanistan. Nu se poate sa nu fi existat un briefing facut de comandanti cu privire la misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au facut cu doamna Iohannis cat timp s-a tinut briefingul? Oastea aia era cu bocanci, cu costum de lupta, nu poti sa mergi in rochie fara maneci. Nu ai ce sa cauti insotit de sotie in teatru de operatii. A fost o greseala! In costum a fost pentru ca ce ati vazut se intampla in Kandahar. Eu cand ma duceam, trupele noastre erau in Zabul, in zona de razboi. Se mai poate si sa fi plecat direct de la slujba de inviere si de aceea a ramas imbracat de sarbatoare", a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte a mai afirmat ca militarii, din cauza doamnei Iohannis care era de fata, nu au discutat despre adevaratele misiuni si, cel mai posibil, au recurs la vreun truc.

"Daca doamna a participat la briefing, va asigur ca militarii i-au spus lui Iohannis povesti din Irak, nu din Afghanistan. Nu se cade sa fie un civil la un briefing la care sunt prezentate misiunile de lupta ale militarilor intr-un teatru de razboi. Exista varianta ca militarii sa nu fi prezentat misiunile asa cum erau ele ca nu au nevoie sa fie discutate la vreo scoala, in vreo cancelarie sau la ora de dirigentie si militarii sa fi recurs la un truc si sa spune altceva decat misiunile precise pe care le raportezi unui comandant", a mai declarat Traian Basescu.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au petrecut Pastele in Afganistan, alaturi de militarii romani.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii