A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834128.8624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „Daca am incalcat vreodata legea, am facut-o din neglijenta, nu cu buna stiinta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-05-2015, ora 08:45

Traian Basescu: „Daca am incalcat vreodata legea, am facut-o din neglijenta, nu cu buna stiinta”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca "nu a incalcat nicio lege" intentionat insa a admis ca ar putea sa o fi facut-o din cauza "neglijentei" si "nu cu buna stiinta" dupa ce a fost intrebat despre o posibila incriminare a sa in justitie.

Traian Basescu a spus ca nu are nicio temere in legatura cu o eventuala incriminare a sa in justitie, intrucat nu a incalcat niciodata legea.

"Nu am nicio temere, pentru ca nu am incalcat niciodata legea. Sau daca am facut-o, nu am facut-o cu buna stiinta. Pot sa fiu neglijent, dar in niciun caz un om care sa fi aranjat ceva cu buna stiinta, sa fie ceva ilegal", a declarat fostul sef de stat.

Traian Basescu a adaugat ca spera ca nu sunt elemente de neglijenta in activitatea sa si ca nu exista un om care sa poata spuna ca a facut un aranjament pentru bani cu fostul presedinte.

"Sper ca nu sunt elemente de neglijenta in activitatea mea. Ce am vrut sa subliniez, a fost ca nu exista factori intentionali in a fi facut vreodata ceva ilegal. Mai mult decat atat, nu exista om care sa poata spune ca a facut cu mine un aranjament pentru bani, ca l-am sprijinit la ceva pentru ca mi-ar fi dat ceva. Nu exista", a adaugat Traian Basescu.

Totodata, fostul sef de stat a adaugat ca Elena Udrea nu este tipul de om care sa incerce sa isi salveze pielea prin delatiuni, precizand ca fostul sef al PMP este un om onest si care credea in dreptatea sa. Traian Basescu a mai afirmat ca Elena Udrea a fost victima unor delatiuni, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca va reusi sa-si rezolve aceste probleme in instanta.

„Deci eu, in ceea ce o priveste pe doamna Udrea sau pe oricine altcineva, nu am nicio ingrijorare. Dincolo de faptul ca nu am nicio ingrijoare in principiu, stiind ca nu pot exista afirmatii serioase ca as fi fost implicat in ceva ilegal.

Mai este un lucru. Doamna Udrea nu e tipul de om care sa incerce sa isi salveze pielea prin delatiuni. Am vazut-o toti, este, dupa mine, un om onest si care crede in dreptatea lui, nu are nevoie sa incerce sa isi scape pielea prin delatiune. Ea a fost victima delatiunii, sa speram ca va reusi sa isi rezolve problemele acestea in instanta", a mai precizat Traian Basescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii