A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673074.0029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu: „As fi preferat sa fi fost furati 200 milioane euro, decat sa dam inapoi, la UE, 7 miliarde”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-01-2016, ora 10:22

Traian Basescu: „As fi preferat sa fi fost furati 200 milioane euro, decat sa dam inapoi, la UE, 7 miliarde”

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu a vorbit sambata seara, la Romania TV, despre faptul ca Romania nu a reusit sa absoarba fondurile europene si a trebuit sa returneze 7 miliarde de euro.

Traian Basescu: "Vrem, nu vrem, pe 31 decembrie 2015, Romania a pierdut 7 miliarde de euro, din care cea mai mare parte era pentru modernizarea cailor ferate si bani pentru constructia de autostrazi. I-a pierdut din incompetenta. Va rog sa ma credeti ca n-o spun politic. Guvernul Ponta a trait din contracte facute in timpul Guvernului Boc. N-au fost in stare sa faca un contract nou de autostrada.

Vedeti ca in fiecare zi sunt arestati oameni. Pentru zeci de milioane, pentru cinci milioane, pentru o jumatate de milion... Pentru cei responsabili de neutilizarea a 7 miliarde de euro, nerambursabili, gratuiti, nu-i ancheteaza nimeni. in Romania, daca nu faci nimic, nu mai esti anchetat. Sa te fereasca Dumnezeu sa faco ceva, ca imediat vine calare pe tine DNA-ul, sa vada n-ai furat cumva vreun ban european. Va rog sa fiu scuzat, nu vorbesc ca fost presedinte, ci ca simplu cetatean...

Stiti ce as fi preferat? Decat sa fie 7 miliarde necheltuiti, sa fi fost 6,8 miliarde cheltuiti si 200 de milioane furati. si cei 6,8 miliarde de euro sa se fi dus in autostrazi. As fi preferat sa fie pierderi de un miliard, dar sa bagam in autostrazi 6 miliarde. Ce am facut? I-am dat inapoi. Nu intamplator suntem tocati cu coruptia. Ei se intorc la contributori, la Germania, Italia, Franta...".

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii