ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-04-2016, ora 09:24

Traian Basescu: „As fi cel mai bun premier al Romaniei. Nu exista politician mai bun decat mine”

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca "ar fi cel mai bun prim-ministru pe care Romania l-a avut de la Revolutie incoace".

"Nu mai am ambitii politice pentru mine, dar stiu sigur ca in aceasta tara multe lucruri ar trebui schimbate. As fi cel mai bun premier pe care l-a avut Romania de la Revolutie incoace. Nu aveti un politician in Romania care sa fie mai bun pentru functia de premier decat sunt eu", a sustinut fostul presedinte.

Referitor la denunturile cu care ameninta Florin Ghiulbenghian, Traian Basescu spune ca "sunt numai minciuni".

"Este categoric minciuna. Joi l-am dat in judecata pe domnul Ghiulbenghian pentru aceste acuzatii. Am depus plangere prin avocat la Judecatoria Sectorului 1. Nu imi este teama de denunturi. Nu exista om care sa poata proba ca i-am inlesnit contract, ca i-am cerut sau dat bani, nu exista un astfel de om in Romania. Unii incearca sa scape facand denunturi. Cu domnul Ghiulbenghian ma vad la tribunal", a declarat presedintele PMP la Romania TV.

Florin Ghiulbenghian, cel care a depus la DNA denunturi impreuna cu fosta nora a lui Virgil Magureanu, a facut noi dezvaluiri, sustinand totodata ca urmeaza sa faca mai multe denunturi, in vizor fiind Traian Basescu si Vasile Blaga.

Florin Ghiulbenghian, presedinte al Fundatiei EurHONEST, a reconfirmat apropierea de Traian Basescu, inca din 2004, in conditiile in care Traian Basescu neaga acest lucru.

„Basescu ce-ati vrea sa spuna in public? Minte. In cazul in care vor continua minciunile, vor mai aparea detalii din partea mea", a sustinut Florin Ghiulbenghian.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  13.02.2017 12:56

wh0cd942850 tadalafil

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii