A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833621.8045.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tragedie de Anul Nou. Cinci persoane, printre care si un copil de 7 ani, gasite moarte in Vaslui. Prima ipoteza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-01-2015, ora 10:46

Tragedie de Anul Nou. Cinci persoane, printre care si un copil de 7 ani, gasite moarte in Vaslui. Prima ipoteza

Articol de Cristian Amariei
Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost gasite moarte, joi dupa-amiaza, la o stana din localitatea vasluiana Poganesti.

Prima ipoteza a anchetatorilor este intoxicatia cu monoxid de carbon de la soba din camera in care locuiau victimelem conform Mediafax.

Potrivit primelor informatii furnizate de politistii vasluieni, cele cinci persoane - un barbat si sotia sa, ambii de 59 de ani, doi fii ai acestora, de 32 si 40 de ani, precum si un copil de sapte ani, nepot al celor doi soti - au fost gasite de catre proprietarul stanei, care joi dupa-amiaza a mers in vizita la acestia. Barbatul a sunat la 112, iar mai multe ambulante au fost trimise in zona.

"Echipajele medicale care au mers la stana respectiva au constatat decesul celor cinci persoane, cel care le-a vazut ultima oara in viata fiind tot proprietarul stanei, in cursul dupa-amiezii de miercuri. In urma primelor cercetari, exista suspiciunea intoxicarii cu monoxid de carbon, in incaperea unde se aflau victimele existand o soba din teracota in care, insa, nu mai era foc sau jar. Nu existau urme de incendiu si, la o prima examinare a cadavrelor, nici urme de violenta pe trupurile celor cinci”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Dupa finalizarea cercetarilor la fata locului, cele cinci persoane vor fi preluate de Serviciul de Medicina Legala Vaslui si transportate la morga pentru necropsie.

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: ziarelive.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii