A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662058.4996.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tragedia care a lovit politica din Romania. Un politician a murit pe partia de schi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 12:25

Tragedia care a lovit politica din Romania. Un politician a murit pe partia de schi

Articol de Madalina Irimia

Democrat-liberalul Radu Borza, consilier judetean la Cluj, a murit pe partia de schi din statiunea Muntele Baisorii, dupa ce a suferit un infarct.

Reprezentanti ai PDL Cluj au declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca membrii familiei acestuia au chemat echipele Salvamont si ale SMURD, dar medicii care au intervenit nu au reusit sa ii salveze viata.

"Radu Borza, consilier judetean PDL in Consiliul Judetean Cluj, a decedat duminica in urma unui infarct, in timp ce se afla pe partia de schi din statiunea Muntele Baisorii. Membri ai familiei au cerut ajutorul Salvamont si SMURD, dar medicii care au incercat sa il resusciteze nu au reusit sa ii salveze viata", au precizat reprezentanti ai PDL Cluj.

Radu Borza avea 52 de ani si era consilier judetean la al doilea mandat, fiind ales prima data consilier judetean in anul 2008, iar la alegerile locale din 2012 a fost ales pentru un nou mandat.

El a fost membru al Comisiei pentru relatia cu autoritatile si comunitatile locale din cadrul Consiliului Judetean Cluj.

Borza era originar din Campia Turzii si lucra la combinatul Mechel din localitate.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii