A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663862.6606.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Torturile - salata, cele mai sanatoase deserturi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2016, ora 08:52

Torturile - salata, cele mai sanatoase deserturi

Articol de Madalina Irimia
Cine si-ar fi imaginat un tort delicios si sanatos in acelasi timp? Ei bine, japonezii au inventat tortul–salata, iar desertul de bucura de un mare succes.
Stilistul de mancare Misuki Moriyasu si-a dat seama ca multe persoane nu mananca salate destul de des deoarece arata banal sau chiar deprimant. Asa ca a decis sa transforme fiecare salata de pe meniul restaurantului Bistro La Porte Marseille din Nagoya intr-un tort apetisant.

Tortul-salata arata ca un veritabil desert de cofetarie, dar este confectionat in intregime din legume, informeaza Daily Mail. Chiar daca arata de parca ar avea mii de calorii, torturile acestea nu ingrasa si sunt extrem de sanatoase. Nu contin zahar, grasimi si nici macar blat!

Prin folosirea legumelor pe care le-ai intalni in mod normal intr-o salata si transformarea lor intr-un festin vizual, Mitsuki si-a propus sa incurajeze oamenii sa consume mai multe alimente sanatoase. Torturile sunt glazurate cu tofu sau crema de branza amestecate cu diverse legume care coloreaza, cum ar fi sfecla, iar blatul este facut din faina de soia.
Rezultatul este o salata – tort care arata incredibil si contine o multime de substante nutritive! O felie de tort costa aproximativ 7 dolari si include un dressing din koji (starterul de fermentatie folosit pentru a obtine sake), foarte apreciat pentru beneficiile asupra sanatatii si frumusetii. La acestea se alatura un ceai bogat in fitochimicale.

Raspunsul clientilor a fost unul atat de incurajator incat Misuki Moriyasu a decis sa deschida o noua cafenea care sa serveasca numai acest tip de deserturi. Atentia pe care o dau tot mai multe persoane unui stil de viata sanatos, alimentelor fara gluten si celor cu un continut redus de carbohidrati au facut din acest concept un adevarat succes.

Ce ziceti, ati gusta un astfel de tort?

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: tort, salata, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii