ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2014, ora 05:05

Topul filmelor pe care sa nu le ratati in 2014

Articol de Madalina Irimia

2014 va fi, cel mai probabil, anul continuarilor unor pelicule de succes, care au dominat box-office-urile in ultima perioada. Iata un top al filmelor pe care nu trebuie sa le ratati. Anul acesta revin pe ecrane, printre altii, "Robocop", "Omul-Paianjen", dar si simpaticii papagali Blu si Jewel, din celebra animatie "Rio".

La inceput de an, vine in cinematografe pelicula "12 ani de sclavie", din distributia careia face parte Brad Pitt.

Filmul este inspirat din povestea reala a unui barbat de culoare, care este rapit si vandut ca sclav. Actiunea se petrece inaintea Razboiului Civil din Statele Unite.

Tot in ianuarie, il puteti revedea pe Leonardo di Caprio, in "Lupul de pe Wall Street". Acesta prezinta povestea unui broker care a trait visul american pana cand s-a transformat in cosmar.

Politistul Alex Murphy revine pe ecrane in cea mai noua varianta a seriei "Robocop". Premiera are loc pe 7 februarie.

In luna martie, intra in cinematografe "300, Ascensiunea unui imperiu". Dupa eroica lupta de la Termopile, filmul de anul acesta promite actiune, efecte vizuale exceptionale si o batalie cutremuratoare pe mare.

Animatia "Rio 2" ni-i aduce din nou pe marile ecrane, in aprilie, pe simpaticii papagali Blu si Jewel.

Cei doi papagali ara, care formeaza cel mai haios cuplu zburator, hotarasc sa porneasca intr-o aventura inedita in jungla amazoniana, alaturi de cei trei pui ai lor.

In mai, il putem revedea pe Peter Parker. De aceasta data, adversarul Omului-Paianjen este puternicul Electro, intepretat de Jamie Foxx. Jim Carrey si Jeff Daniels revin pe ecrane, in decembrie, cu o continuare a comediei de succes "Tantalaul si gogomanul".

Tot in 2014 ar fi trebuit sa fie lansata cea de-a sapteaa parte din seria "Furios si iute", insa, din cauza tragicului accident in care si-a pierdut viata actorul Paul Walker, filmarile au fost suspendate. Producatorii nu au decis, inca, daca proiectul va fi continuat sau anulat.

Sursa: realitatea.net

Foto: hdwallpapers.in

     
Tag-uri: filme, 2014, cinema
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii