A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664095.8329.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul celor mai mari CIUDATENII vandute vreodata pe INTERNET
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2014, ora 17:40

Topul celor mai mari CIUDATENII vandute vreodata pe INTERNET

Articol de Madalina Irimia

De la obiecte de uz personal, la numele viitorului copil, virginitate sau chiar intreaga identitate, oamenii vand cam orice pe Internet. Iata 4 dintre cele mai ciudate oferte.

Numele viitorului copil

Natasha Hill, o femeie gravida de 26 de ani din Los Angeles a recurs la un gest ciudat cand a trebuit sa aleaga numele viitorului ei copil. Desi va naste abia in luna septembrie, femeia a apelat la un serviciu online care permite utilizatorilor sa voteze din doua liste de nume (fetite si baieti). Numele cel mai votat va merge direct pe certificatul de nastere al micutului sau micutei, Mamica a fost recompensata pentru acest curajos gest cu 5.000 de dolari.

Virginitatea

Din pacate, multe tinere recurg la vinderea virginitatii pe Internet, fie pentru a-si plati studiile, fie pentru a avea cu ce trai pe cont propriu.

Chiar si o tanara din Romania si-a vandut virginitatea pe Internet si a primit o oferta mai mult decat generoasa de la un om de afaceri italian.

Citeste restul articolului pe unica.ro.

Foto: money.howstuffworks.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii