A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661641.5807.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul celor mai enervante vedete de la Hollywood
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2013, ora 17:34

Topul celor mai enervante vedete de la Hollywood

Articol de Madalina Irimia

Justin Bieber si Kim Kardashian se numara printre cele mai nesuferite vedete de la Hollywood.

Actrita Gwyneth Paltrow (40 de ani) a fost desemnata cea mai nesuferita vedeta de la Hollywood, intr-un sondaj anual realizat de revista Star. Astfel, actrita a devansat-o pe detinatoarea de anul trecut a titlului, Kristen Stewart.

Gwyneth Paltrow a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei si a ajuns in fruntea celor mai iritante 20 de personalitati din film, muzica si televiziune de la Hollywood. Potrivit redactorilor Star, ea ar fi fost votata de majoritatea participantilor la sondaj din cauza stilului ei de viata sanatos, a numelor pe care le-a dat copiilor sai (Apple si Moses), dar si pentru ca s-a laudat ca exceleaza din punct de vedere profesional si a declarat ca britanicii sunt mult mai inteligenti si civilizati decat americanii.

Pe locul al doilea se afla Kristen Stewart, cazuta in dizgratie dupa ce anul trecut si-a inselat iubitul, pe actorul Robert Pattinson (colegul ei din seria "Twilight"), cu regizorul casatorit Rupert Sanders. Cei doi au lucrat impreuna pentru filmul "Snow White and the Huntsman", iar cineva i-a fotografiat in timp ce se sarutau. Ulterior ei si-au cerut scuze public. Este a doua oara anul acesta cand vedeta in varsta de 23 de ani ajunge intr-un top care nu ii face cinste. In februarie, ea a fost desemnata drept cea mai neatragatoare actrita de la Hollywood, de revista britanica Menkind.

Integral pe apropo.ro

Foto: svnews.ro

     
Tag-uri: top, vedete, Hollywood
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii