A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834826.3158.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul celor mai bune tari pentru emigrare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2014, ora 12:21

Topul celor mai bune tari pentru emigrare

Articol de Cristian Amariei
Elvetia este tara in care emigrantii au parte cele mai bune conditii de trai, potrivit unui studiu. Cea mai proasta optiune este Egiptul, tara in care calitatea vietii emigrantilor este foarte scazuta.

Daca ai planuri de emigrare, cea mai buna alegere este Elvetia. Pe langa ciocolata foarte gustoasa si peisajele spectaculoase, aceasta tara are multe de oferit emigrantilor: o calitate foarte buna a vietii, un sistem sanitar eficient, scoli bune pentru copii si perspective financiare. Acestea au fost criteriile luate in calcul de reprezentantii bancii britanice HSBC la evaluarea tarilor cu cele mai bune conditii de trai pentru emigranti. Analiza lor s-a bazat pe un sondaj la care au participat peste 9.000 de emigranti din 34 de tari, potrivit publicatiei „The Wall Street Journal“. Singurele „bile negre“ ale Elvetiei sunt lipsa unei vieti sociale active si dificultatea de a lega prietenii cu locuitorii tarii si chiar cu alti emigranti.

Singapore, China si Germania se claseaza pe urmatoarele locuri in topul tarilor care ofera emigrantilor o calitate buna a vietii. Din punct de vedere economic, China se claseaza cel mai bine in acest top, dar cei care vor sa aleaga aceasta tara trebuie sa ia in calcul si dezavantajele: adaptarea la cultura si la stilul de viata al localnicilor poate fi foarte dificila.

Mai multe pe adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii