A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663830.133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul celor mai bune reclame de la Super Bowl 2015. 30 de secunde de publicitate au costat peste 5 milioane de dolari. VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2015, ora 09:55

Topul celor mai bune reclame de la Super Bowl 2015. 30 de secunde de publicitate au costat peste 5 milioane de dolari. VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Super Bowl nu este doar finala campionatului de fotbal american in SUA, este un adevarat festival de publicitate. Milioane de doari sunt cheltuiti pentru un loc in pauzele publicitare, iar unele spoturi ajung sa faca istorie.

Kim Kardashian, Mindy Kaling, Pierce Brosnan sau Katie Couric si o multime de catei. Iata numai cateva dintre personajele care au animat in 2015 pauzele publicitare la cel mai asteptat meci de fotbal american in SUA.

Iar odata cu explozia internetului, consumatorii nu au mai fost nevoiti sa astepte Super Bowl pentru a descoperi ce surprize le-au pregatit advertiserii. Anul acesta Budweiser, Bud Light, Kia, Mercedes-Benz USA, T-Mobile, Victoria’s Secret, BMW sau Paramount se numara printre companiile care au postat online spoturile, inainte ca ele sa fie transmise in direct, in data de 1 februarie.

Unul dintre motive? Costul enorm al spatiului publicitar in timpul Super Bowl. 30 de secunde de transmisie s-au vandut cu aproximativ 5,4 milioane de doari. Postul american de televiziune NBC a fost gazda finalei campionatului de fotbal american.
Iata o lista a celor mai populare spoturi de la Super Bowl, care s-au viralizat rapid pe internet:

"FIFTY SHADES OF GREY"
Chiar daca este un film dedicat femeilor, cei de la Universal au facut un efort pentru a-i atrage si pe barbati cu acest spot, printr-o replica ce face referire la Xbox. Filmul are premiera in data de 14 februarie

"TED 2"
Tot cei de la Universal au lansat si acest trailer la productia "Ted 2", in care are un rol si jucatorul de fotbal american Tom Brady. E Super Bowl pana la urma!

"FURIOUS 7"
Universal sunt si cei care au facut acest sport pentru partea a saptea a francizei "Fast and Furious". De asemenea, studioul si-a promovat si parcul de distractie tematic, inspirat din actiunea filmului.

Mai multe pe stirileprotv.ro
     
Tag-uri: superbowl, reclame, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii