A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757313.6901.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul celor mai bizare, dezgustatoare si periculoase diete din lume
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2014, ora 10:00

Topul celor mai bizare, dezgustatoare si periculoase diete din lume

Articol de Madalina Irimia

De-a lungul anilor, doamnele, in special, au tinut diete care mai de care mai nebunesti si mai lipsite de logica, de la ingestia chisturilor de tenie, un parazit care odata ajuns in organism absoarbe mancarea, sau chiar bauturile pe baza de hormoni din...placenta, despre care unele vedete afirma ca ar face minuni pentru silueta.

Maria Callas, frumusete nemuritoare cu ajutorul dietei cu tenie

Secolul XX a fost marcat de fel si fel de diete absurde si nefiresti, printre acestea numarandu-se si celebra dieta cu tenie. Aceasta presupune ingestia unor chisturi de tenie, paraziti care odata ajunsi in intestine absorb mancarea si care pot ajunge pana la 9 metri lungime. Desi, intr-un final, scopul acestei diete este atins, cel care se incumeta slabind in mod vizibil, insa nu si la modul sanatos, trebuie sa stiti ca exista reactii adverse grave precum greata, varsaturi, dar si risc crescut de a face meningita, epilepsie sau chiar dementa, ca urmare a faptului ca parazitul se poate deplasa nestingherit in organism, putand ajunge chiar si la creier, unde perturba grav sistemul nervos.

Integral pe csid.ro

     
Tag-uri: diete, vedete, alimente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii