A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674834.0559.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Topul bancilor cu cele mai bune credite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-06-2015, ora 11:06

Topul bancilor cu cele mai bune credite

Articol de Cristian Amariei
Banca Transilvania, Piraeus Bank, CEC Bank, Marfin Bank si BRD – Groupe Societe Generale sunt bancile care au cea mai buna oferta de imprumuturi, potrivit unei clasament realizat de Capital, in urma unei analize a conditiilor pentru mai multe produse de credit.
Au fost analizate detaliile ofertelor pentru credite ipotecare in lei si in euro, pentru imprumuturi in programul Prima casa, pentru credite de nevoi personale in lei negarantate cu ipoteca, pentru carduri de credit si pentru imprumuturi overdraft obtinute pe cardul de salariu. Pentru toate aceste produse, s-a luat in calcul o familie, sot si sotie, de 37 si 35 de ani, cu un copil de trei ani, fara nicio alta obligatie de plata, ambii angajati, cu studii superioare, el cu salariul net de 3.000 de lei, la o firma cu peste 300 de angajati si o vechime de trei ani la actualul loc de munca, ea cu 1.800 de lei, net, in sistemul bugetar, cu vechime de peste 5 ani la acelasi loc de munca. La fiecare tip de credit analizat, au fost punctate cu note de la 1 la 10 criterii precum dobanda, comisioanele percepute, rapiditatea cu care se acorda imprumuturile, avansul minim solicitat de banci, sumele maxime care pot fi imprumutate, asigurarile cerute pentru acordare sau oferite gratuit de banca. Nota fiecarui criteriu a fost ponderata in functie de importanta in media finala acordata produselor.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: banci, credite, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii