A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664171.9352.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top zece ingrediente care te scapa de boli
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-12-2013, ora 06:29

Top zece ingrediente care te scapa de boli

Articol de Madalina Irimia

In loc sa alergi la farmacie cand te doare ceva, mai gandeste-te o data. Remediul il poti gasi chiar in bucataria ta ceea ce face ca drumul sa fie mult mai scurt. Iata o lista cu zece alimente care trateaza cu succes diferite afectiuni.

Rozmarinul este perfect pentru asezonarea carnii, dar si pentru tratarea migrenelor. Aceasta planta are proprietatea de a ajuta la dilatarea vaselor de sange. Foloseste o lingurita de rozmarin la 250 ml pentru a face un ceai pe care sa-l bei de 2-3 ori pe zi atunci cand ai dureri de cap.

Usturoiul. Te-au durut vreodata dintii de ai simtit ca innebunesti? Daca da, data viitoare cand mai ai astfel de dureri, foloseste un catel de usturoi curatat si taiat pe jumatate pentru a masa locul afectat.

Cimbrul.Ideal pentru a da gust mancarii, dar si pentru a trata infectiile respiratorii. O lingurita din acest condiment minunat este de ajuns pentru a face o cana de ceai care sa trateze durerile de sinusuri.

Ghimbirul. Nu putem sa-l lasam nici pe el deoparte. Daca pana acum stiam despre el ca trateaza racelile si durerile de stomac, recent s-a descoperit ca ghimbirul este un aliat bun si in lupta contra febrei musculare.

Uleiul de masline. Poate fi folosit in numeroase modalitati, dar cel mai eficient este in starea lui naturala, adaugat in salata sau deasupra legumelor. Uleiul de masline are proprietatea de a trata inflamatiile.

Citeste mai mult pe zeceintop.ro.

Foto: agrofm.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii