A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663887.2648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top idei de business inedite pentru 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2013, ora 07:18

Top idei de business inedite pentru 2013

Articol de Madalina Irimia

Anul care tocmai a trecut a fost unul plin de evenimente pentru oamenii de business, situatia economica mondiala motivandu-i sa caute cele mai neasteptate idei pentru a-si dezvolta afacerile.

Economica.net va prezinta un top al celor mai inspirate masuri luate de antreprenori din intreaga lume.

Fie ca este vorba despre giganti mondiali cu operatiuni in toata lumea, sau de mici business-uri aflate la inceput de drum, cand situatia economica globala este nefavorabila o simpla idee poate face diferenta dintre pierderi si profit.

Springwise.com, un site cu stiri de business din toata lumea, a realizat un clasament al celor mai bune idei de afaceri din 2012, care s-ar putea pune in aplicare cu succes si anul acesta.

Cunoscutul lant de magazine de fashion C&A a decis anul trecut ca ar trebui sa rupa cumva bariera dintre mediul online, unde promovarea a devenit mult mai facila si mediul offline. Asa ca, din primavara, a inceput sa afiseze in magazinele din Brazilia, pe langa pretul produsului si numarul de like-uri pe care acesta le-a adunat pe pagina de Facebook. Display-ul pe care este afisat numarul de like-uri pentru un articol vestimentar este situat pe umeras, iar cifrele ce indica voturile se schimba in mod real, in functie de reactiile de e pagina de socializare a retailerului. Vezi alte idei inedite de business pentru 2013 pe economica.net

Foto: ailmadrid.com

     
Tag-uri: idei, business, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii