A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816056.2846.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 7 inamici de temut ai frumusetii tale. Vezi ce-ti distruge tenul!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 12:08

Top 7 inamici de temut ai frumusetii tale. Vezi ce-ti distruge tenul!

Articol de Madalina Irimia

Te demachiezi in fiecare dimineata si in fiecare seara, iti hranesti saptamanal tenul cu masti pe care ti le faci singura acasa, ai grija sa-ti hidratezi pielea in fiecare zi, cu toate acestea tenul tau nu este asa cum ti-l doresti. Si te intrebi unde gresesti.

Stiai ca unele obiceiuri din rutina ta zilnica sunt adevaratii inamici ai frumusetii tale si, fara sa-ti dai seama, iti sabotezi singura sanatatea si frumusetea tenului? Vezi de ce anume trebuie sa te feresti daca vrei sa ai un ten demn de toata invidia.

Machiajul

Toate femeile stiu ca machiajul este un adevarat aliat al frumusetii lor. Nu putine sunt zilele in care cu ajutorul unor produse magice reusesc sa arate cu adevarat minunat, chiar daca sunt obosite, racite, deprimate sau nervoase. Dar stiai ca machiajul in exces iti poate face mai mult rau decat bine?

Daca faci parte din acea categorie de femeie care se machiaza zi de zi, atunci este cazul sa-ti schimbi obiceiurile. Incearca sa-i dai tenului tau macar o pauza de o zi pe saptamana. Practic, ii oferi un mic ragaz in care poate "respira". De asemenea, incearca sa folosesti pentru machiajul de zi cu zi doar produsele cele mai importante (fondul de ten, iluminatorul, mascara si un gloss) si lasa celelate produse pentru evenimete speciale sau iesiri nocturne.

Prea multa apa si sapun

Spalatul pe fata, mai ales cel de dimineata cu apa rece, este un obicei foarte bun, pe care orice femeie ar trebui sa-l aiba in rutina zilnica. Reduce cearcanele si pungile de sub ochi, inchide porii, matifiaza tenul. Insa, daca te speli prea des (mai mult de doua ori pe zi), ai sanse sa te ridezi mult mai repede. Explicatia este una foarte simpla: atunci cand iti speli fata, elimini sebumul pe care pielea il secreta si astfel vei obtine o piele uscata, mai ales daca folosesti de fiecare data un produs pentru curatare. Indepartand hidratantul natural secretat de pielea ta vei favoriza formarea ridurilor.

Integral pe eva.ro

Foto: boldsky.com

     
Tag-uri: frumusete, sapun, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii