A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831387.5853.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 7 alimente de iarna care te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2016, ora 13:07

Top 7 alimente de iarna care te ajuta sa slabesti

Articol de Cristian Amariei
Nu ai niciun motiv sa nu arati perfect si in sezonul rece. Uite care sunt cele mai bune preparate de iarna care te ajuta sa slabesti.

Supa de pui

Supa este un preparat delicios, cu putine calorii, potrivit prevention.com. in ciuda faptului ca lichidele nu sunt atat de satioase, cercetatorii au constatat ca supa fierbinte de pui cu orez este o exceptie. In plus, numeroase studii au aratat ca acest preparat te ajuta sa iti revii mai repede si dupa o raceala, asa ca include-o in alimentatie.

Dovleacul

Dovleacul este foarte bogat in fibre si sarac in calorii, astfel ca iti va da senzatia de satietate fara sa mananci foarte mult. In plus, este o sursa bogata de beta-caroten si vitamina C, antioxidanti care iti intaresc sistemul imunitar si iti dau energie. Nu ai nevoie de o reteta speciala ca sa il gatesti. Pur si simplu lasa-l in cuptor si manca-l gol! Este delicios!

Cartofii dulci

Cartofii dulci au o compozitie asemanatoase cu a dovleacului. Au, de asemenea, un index glicemic mai mic decat cartofii normali, astfel ca nu iti vor face sa oscileze nivelul de zahar din sange. Consuma-i constant si vei scapa si de poftele nesanatoase, ce pot aparea in timpul zilei.

Fulgii de ovaz

Fulgii de ovaz reprezinta micul-dejun perfect pentru o zi de iarna. Amesteca-i cu nuci si banane si nu vei mai simti nevoia sa mananci nimic pana la pranz. Fulgii de ovaz contin fibre care iti hranesc bacteriile bune din intestine si influenteaza in mod pozitiv modul in care corpul depoziteaza grasimea. In plus, iti controleaza hormonii foamei si echilibreaza nivelul zaharului din sange.

Rodiile

Semintele de rodii contin fibre care te ajuta sa lupti cu kilogramele in plus. Au si foarte putine calorii, asa ca le poti consuma cu incredere. In plus, rodiile scad colesterolul si iti curata arterele de depunerile de colesterol.

Varza de Bruxelles

Cruciferele sunt legume extrem de sanatoase, care ar trebui consumate zilnic. Varza de Bruxelles nu este o exceptie! Doar 10 astfel de legume contin 6 grame de proteine si 7 grame de fibre, astfel ca se numara printre cele mai satioase vegetale, desi au doar 80 de calorii.

Perele

Perele au foarte multe fibre – un fruct mediu contine aproximativ 6 grame, un sfert din valoarea zilnica recomandata. Cele mai multe fibre se gasesc in coaja, asa ca nu le curata cand le mananci. Cand esti la dieta, consuma-le cu o mana de migdale, pentru ca aceasta combinatie te ajuta sa echilibrezi nivelul de zahar din sange si te scapa de poftele nesanatoase.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: alimente, slabit, iarna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii