ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2014, ora 12:05

Top 5 secrete ale unei vieti sexuale perfecte in casnicie

Articol de Madalina Irimia

Multe femei se simt frustrate din punct de vedere sexual si asta in primul rand din cauza lor, si nu a partenerilor. Ei bine doamnelor, este momentul sa lasati frica si jena la o parte si sa invatati sa va bucurati de iubire la maximum.

Psihologul Marcia Sirota va prezinta cei sase pasi care va pot ajuta sa atingeti cele mai inalte culmi ale placerii in dormitor:

1. Nu va abtineti de la nimic

Din pacate, sunt foarte multe persoane care isi doresc sa experimenteze diverse lucruri in pat, insa nu au curajul sa faca niciun pas in sensul asta. Frica de penibil si rusinea sunt cei mai mari dusmani ai unei vieti sexuale palpitante.

2. Spune-i partenerului ce iti place in pat

Cu cat stii sa comunici mai bine si mai relaxat cu partenerul, cu atat viata ta sexuala va fi mai implinita. Fiecare femeie este diferita si ce ii place uneia s-ar putea sa reprezinte un total disconfort pentru alta.

3. Accepta-ti corpul asa cum este

Majoritatea femeilor, cel putin la inceputul unei relatii, sunt extrem de stresate de aspectul fizic. Daca partenerul a ajuns in punctul de a va duce in dormitor, inseamna ca va doreste chiar si cu cele cateva kilograme in plus.

4. Nu folosi sexul ca o recompensa

Cand rutina incepe sa isi faca loc in dormitor, majoritatea femeilor incep sa foloseasca sexul ca o metoda de a-si rasplati sau pedepsi partenerul. Total gresit.

5. Nu iti pierde simtul umorului in dormitor

Poti intampina si momente stanjenitoare in pat, iar atunci trebuie sa fii pregatita. Trateaza totul cu umor si relaxare, astfel incat sa treceti mai usor peste momentul jenant.

Sursa: depici.ro

Foto: roportal.ro

     
Tag-uri: cuplu, relatie, sex, casatorie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii