A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761048.3486.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 5 preparate sanatoase pe care sa le consumi la birou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 09:04

Top 5 preparate sanatoase pe care sa le consumi la birou

Articol de Madalina Irimia

O alimentatie sanatoasa este deosebit de importanta daca vrei sa ca metabolismul tau sa functioneze ca la carte. Indiferent ca ai sau nu ai timp, trebuie sa-ti faci timp pentru pauza de pranz. Renunta la mesele luate pe fuga si la produsele de tip fast-food.Descopera ce alimente sa consumi la birou ca sa reusesti sa ai un corp frumos si sa nu te ingrasi.

Fructe

Cel mai usor mod de a reusi sa-ti pastrezi greutatea ideala atunci cand lucrezi este ca de fiecare data cand iti este foame sa mananci fructe. Spre exemplu, in prima zi a saptamanii, inainte sa pleci la birou, treci pe la piata si cumpara-ti fructele preferate. Mere, banane, kiwi, pere sau orice altceva iti potolesc foame, cu putine calorii. Pastreaza-le la birou si atunci cand te gandesti sa mergi la fast-food-ul din colt, renunta.

Pui marinat cu suc de lamaie

Un preparat benefic pentru organismul tau si pe care il poti consuma la birou este puiul marinat in suc de lamaie, pe care il poti pregati de seara. Ca sa gatesti aceasta reteta ai nevoie de un piept de pui dezosat, pe care sa-l tai sub forma de fasii subtiri. Adauga intr-un bol trei lingurite de ulei de masline, sucul obtinut de la o lamaie si pune puiul in acest sos. Pune-l in frigider si lasa-l la macerat toata noaptea, iar dimineata gateste-l pe grill. Il poti consuma cu o salata de rosii si castraveti.

Peste cu legume

O alta reteta pe care o poti prepara foarte usor este pestele cu legume. Opteaza pentru un peste file si taie-l fasii. Asaza-l intr-o tava unsa cu unt, taie cateva ciuperci champignon, adauga cateva picaturi de ulei de masline, condimentele preferate, dar si o ceapa taiata solzisori. Introdu tava in cuptorul preincalzit la 220 grade si las-o timp de 30 de minute.

Integral pe foodstory.ro

Foto: youqueen.com

     
Tag-uri: mancare, birou, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii