A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661626.3096.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 5 cele mai inteligente rase de caini, potrivite pentru orice casa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2015, ora 16:10

Top 5 cele mai inteligente rase de caini, potrivite pentru orice casa

Articol de Madalina Irimia
Fiecare persoana care isi cumpara un caine are in minte cateva principii dupa care il alege. Daca multi vor sa aiba un catel cuminte si prietenos, altii vor sa fie foarte inteligent, sa apere bine casa si sa fie usor de dresat.

Un caine inteligent inseamna, in primul rand, o relatie foate buna cu familia in urma

unui dresaj bun si siguranta ca stapanii nu se vor trezi cu mobila distrusa si cu alte lucruri rupte prin casa.

Specialistii sustin ca Border Collie este cea mai inteligenta rasa de caine, iar traiul alaturi de un caine Collie este cum nu se poate mai placut. Acesti caini sunt foarte energici, prin urmare au nevoie de stapani la fel de activi ca ei, care sa ii duca des la plimbare si in drumetii, unde adora aerul curat. De asemenea, cei care vor un Collie trebuie sa fie dispus sa arunce in parc un bat ore in sir, caci catelul va fi neobosit. Cuvantul care guverneaza viata unui Collie este „ordinea”, asa ca va incerca des sa aiba grija de cei din jurul sau si sa ii dirijeze, in spiritul trecutului sau de caine de turma, in care strangea intr-un timp record sute de oi si de vaci.

Iubitorii de caini plaseaza cainii din rasa Pudel pe locul al doilea in ceea ce proveste inteligenta. Sunt usor de dresat, asculta ceea ce li se spune si nu fac prostii in casa si in afara ei, ci isi dau interesul sa fie mereu pe placul stapanilor. Ei reusesc mereu sa isi surprinda stapanii cu lucruri noi si sunt creativi, iar copiii se indragostesc imediat de aspectul lor fizic si de voiosia lor.

Integral pe greatnews.ro
     
Tag-uri: caine, rasa, casa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii