A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814689.261.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 5 cele mai incapatanate zodii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-08-2015, ora 10:07

Top 5 cele mai incapatanate zodii

Articol de Madalina Irimia
Probabil ca pana acum ti-ai facut deja o idee despre cine ar putea fi cei mai incapatanati nativi ai zodiacului, avand in vedere ca, de multe ori, incapatanarea lor depaseste orice limita. Totusi, daca nu i-ai identificat inca, azi ti-am facut un top 5 al zodiilor incapatanate…

Berbec

Ocupa primul loc in acest top pentru ca incapatanarea lui e nativa si nu dispare niciodata, chiar si cand vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperarii daca ii dai sansa, pentru ca asa sunt berbecii. Pur si simplu nu ai ce sa-i faci… poate doar sa ii atragi mereu atentia si sa ii explici zilnic ca in viata e bine sa mai faca si compromisuri.

Rac

Chiar daca nu par, racii sunt foarte incapatanati si stiu asta, in adancul sufletului lor. Pur si simplu nu le plac compromisurile si vor ca toate lucrurile sa fie pe placul lor, intotdeauna. Pentru ei, situatia nu prea e niciodata gri – e fie alba, fie neagra.

Leu

Este pe locul trei in topul zodiilor incapatanate, chiar daca un nativ leu nu va reunoaste niciodata ca asta e o trasatura a personalitatii sale. De obicei ei sunt persoane foarte vesele si te simti bine in preajma lor, dar pana la un punct. Cand incapatanarea lor intra in ecuatie, pur si simplu iti vine sa fugi mancand pamantul.

Capricorn

La capricorni incapatanarea e cumva pozitiva. Adica ei nu au aceasta trasatura de personalitate chiar tot timpul, ci mai degraba atunci cand isi propun sa realizeze ceva, ceea ce nu este neaparat un lucru rau.

Pesti

E imposibil ca un nativ din pesti sa nu te fi exasperat macar o data pana acum. Partea cea mai proasta a incapatanarii lor e ca nici macar nu tin cont de parerile altora. Chiar daca zece oameni ii spun unui nativ din pesti ca nu are dreptate, incapatanarea sa il va face sa aleaga tot propria-i varianta, chiar daca el e oarecum constient de faptul ca face o alegere gresita.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii