ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 12:27

Top 4 job-uri de vara pentru adolescenti

Articol de Madalina Irimia

Daca ai un copil, adolescent, pe care vrei sa-l inveti valoarea banului sau poate chiar copilul tau isi doreste sa vada cum se fac banii, ar trebui sa te gandesti la oportunitatea unor job-uri de vara. Mai mult decat atat, un job de vara va va oferi si tie, si copilului, o mai mare libertate financiara, macar pe perioada verii.

Chelner

Restaurantele si terasele au nevoie mai tot timpul de personal. Multi angajatori cauta tineri descurcareti si prezentabili, care sa n-aiba probleme in a discuta cu oamenii si a veni in intampinarea dorintelor clientilor.

Spalator de vase

Daca n-are inclinatii spre a fi chelner. Restaurantele au nevoie si de debarasatori si spalatori de vase. Niciuna dintre cele doua meserii nu implica relationarea cu clientii, asa ca sunt perfecte pentru cei mai timizi.

Plimbatori de animale

Pentru ca multi iubitori de animale sunt plecati in concedii si nu isi pot lua animalele cu ei, sau sunt mult prea ocupati cu job-ul, poti lua in calcul si aceasta noua meserie: plimbatori de animale. Sunt familii care prefera sa plateasca pe cineva care sa le vina acasa, sa petreaca putin timp cu animalul de companie, sa-i dea de mancare si sa-l scoata la aer. O simpla cautare pe Google iti va oferi plaja larga de cereri si oferte.

Babysitter

Chiar daca pare a fi o meserie grea, poti cauta familii care au nevoie de o persoana pe termen scurt, de cateva ore. Poate a intervenit ceva si n-au cu cine lasa copilul sau parintii au nevoie de cateva ore in oras doar pentru ei. Rezolvarea problemei este un babysitter, liber la orice ora cand parintii nu sunt disponibili.

Sursa: sfatulparintilor.ro

     
Tag-uri: Job, vara, chelner, babysitter
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii