A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815768.3334.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 3 sucuri care iti detoxifica rinichii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2015, ora 11:45

Top 3 sucuri care iti detoxifica rinichii

Articol de Madalina Irimia
Rinichii se numara printre organele care ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Vezi 3 sucuri care iti detoxiica rinichii.

Primul pas pentru detoxificarea rinichilor este sa bei multa apa, insa ai nevoie si de alte substante care sa ajute la eliminarea toxinelor.

Sucul de merisoare

Sucul de merisoare se numara printre cele mai sanatoase bauturi pentru tractul urinar. Cercetarile au aratat ca merisoarele lupta impotriva infectiilor urinare si ajuta la eliminarea bacteriilor din vezica si uretra. Sucul din aceste fructe este eficient si pentru indepartarea excesului de calciu de pe rinichi, care ar putea duce la formarea pietrelor. Este important sa iti faci propriul suc de merisoare, pentru ca cele din comert contin zahar, conservanti si arome artificiale, care nu iti vor ajuta organismul.

Sucul de sfecla

Sfecla rosie contine betaina, o substanta care are proprietati antioxidante si creste aciditatea urinei. Sucul din aceasta leguma curata depozitele de calciu si previne aparitia pietrelor la rinichi.

Sucul de lamaie

Sucul de lamaie creste nivelul de citrati din urina, un factor care previne aparitia pietrelor. Daca vrei sa iti detoxifici rinichii, stoarce 4-5 lamai in apa calda si consuma bautura obtinuta.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: sanatate, rinichi, sucuri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii