A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833973.4628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
15-08-2013, ora 16:28

Top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013

Articol de Cristian Amariei

Pe masura ce asiguratorii se adapteaza la noul mediu economic, cu marje mai mici de profit si masuri de reglementare mai stricte, tendintele macroeconomice si mentinerea unei rate lente de crestere ocupa primul loc in topul riscurilor din industrie, se arata in raportul EY - Business Pulse: Exploring the dual perspectives of the top risks and opportunities in 2013 and beyond. Strans legata de mediul economic actual este si criza datoriilor din zona Euro, si ea inca foarte sus pe lista riscurilor din industrie si considerata un potential declansator de volatilitate in piata.

Studiul se bazeaza pe un sondaj la care au raspuns executivi din peste 65 de companii de asigurari de la nivel global, care au impartasit ideile si perspectivele lor privind principalii factori care vor influenta industria in urmatorii cinci ani. Studiul a identificat primele 10 riscuri importante cu care se confrunta industria de asigurari si oportunitatile pe care asiguratorii le pot valorifica.

Exista doua riscuri noi care si-au facut aparitia in topul riscurilor si oportunitatilor din industria asigurarilor. Primul este riscul cibernetic si de securitate a datelor, care a depasit obiectivul strict de securizare a informatiilor, pentru a cuprinde provocari ca securitatea sistemelor si colectarea de date. Al doilea risc nou intrat in top 10 este descoperirea, angajarea si pastrarea talentelor. Acest risc este strans legat de provocari, ca mediul mai strict de reglementare, modelarea din ce in ce mai sofisticata prin care se calculeaza riscurile si nevoile de capital, ca si un nou accent pus pe accesul la clienti.

Integral pe realitatea.net

Foto: cariereonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii