A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681529.8075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 creaturi bizare din adancul marilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-07-2016, ora 11:09

Top 10 creaturi bizare din adancul marilor

Articol de Cristian Amariei
Pe 10 iulie, National Oceanic and Athmospheric Administration a incheiat o expeditie care a durat 69 de zile si a fost divizata in trei etape. Scopul expeditiei a reprezentat descoperirea si intelegerea habitatelor subacvatice. Cercetarile s-au desfasurat in zona de sud a Insulelor Mariane.
In timpul expeditiei au fost fotografiate nenumarate specii bizare.

Aphynoid
,,Pestele fantoma este primul din familia Aphyonidae care a putut fi observat in viata. Exteriorul sau este transparent si gelatinos, fara solzi. Majoritatea cercetatorilor din expeditie isi doreau sa vada un astfel de peste", a declarat biologul Bruce Mundy.

Crabul-paianjen
Intre cei doi crabi care se lupta a fost descoperit crabul paianjen, din specia Rochinia pe marginea conului vulcanic Maug.

Coralul ,,guma de mestecat''
Este de inteles de ce coralul si-a primit acest nume, datorita culorilor sale vibrante. Partile de verde seamana cu plantele, dar plantele nu pot creste la adancime mare, din cauza lipsei de lumina solara. Cercetatorii sustin ca ar putea fi o specie de bureti de mare sau alge purtate de curenti.
Continuarea pe descopera.ro
     
Tag-uri: top, creaturi bizare, mari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii