A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631495.7145.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 alimente hidratante
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-02-2014, ora 09:01

Top 10 alimente hidratante

Articol de Madalina Irimia

Daca nu reusesti sa bei cei doi litri de apa pe zi, nu-ti face probleme. Organismul nostru isi ia apa si din alimente. Vezi care sunt cele mai hidratante mai jos.

1. Castravetii proaspeti

Sunt formati din peste 90% apa, iar asta ii face perfecti pentru fiecare zi. Contin fibre si vitamina C si reduc umflaturile - tocmai de asta se mai folosesc pentru ochi si pentru arsurile solare. Incearca sa ii incluzi in meniul zilnic si vei vedea schimbari.

2. Salata mix

Verdeturile pe care le gasesti in magazine pentru salate contin, pe langa vitamine, si multa apa - procentul este de 94% mai exact. Tocmai de aceea sunt excelente pentru slabire - confera satietate si te ajuta sa slabesti mai usor.

3. Sosul de rosii

Contine apa intr-un procent de 90%, are foarte putine calorii si 0% grasimi. Este de preferat atunci cand simti nevoia sa mananci un sos, in loc de maioneza sau alte sosuri cremoase, pline de calorii.

4. Vinetele

Au toate calitatile unui aliment pentru slabit: sunt pline de fibre si de apa si au foarte putine calorii. Incearca doar sa eviti retetele in care trebuie prajite.

Integral pe foodstory.ro

Foto: yuksek.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii