A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630104.4131.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 alimente ce contin sirop de porumb bogat in fructoza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2014, ora 05:36

Top 10 alimente ce contin sirop de porumb bogat in fructoza

Articol de Madalina Irimia

Este unul din cele mai nocive substante pe care le gasim in mancarea din comert. Iar asta pentru ca este un substituent mult mai ieftin al zaharului, iar comerciantii nu ezita sa-l foloseasca din plin. Din nefericire pentru noi, consumatorii, efectele pot fi dezastruoase.

Siropul de porumb bogat in fructoza (HFCS) este foarte ieftin, mai ieftin chiar decat zaharul, asa ca este folosit in cantitati foarte mari de catre industria alimentara. Problema este ca numeroase studii au confirmat ca provoaca obezitate, diabet, hipertensiune arteriala, cancer si afecteaza memoria si capacitatea de invatare.

Pentru ca sunt foarte multi bani in joc si producatorii siropului de porumb bogat in fructoza castiga enorm de pe urma lui, acestia i-au schimbat denumirea din “bogat in fructoza” in “zahar de porumb”, termen pe care il vei vedea mai des pe etichetesi care pare mai “sigur” in ochii consumatorilor.

Integral pe foodstory.ro

Foto: financiarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii