A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755774.6771.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 10 alimente bogate in fibre
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2014, ora 16:09

Top 10 alimente bogate in fibre

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa slabesti, sa ai un abdomen plat sau sa-ti reduci considerabil riscurile de cancer, fibrele nu trebuie sa-ti lipseasca din alimentatie. Care sunt cele mai bune surse, citeste mai jos.

1. Avocado

E o sursa excelenta de fibre si de grasimi sanatoase. Avocado a fost numit de catre nutritionisti "alimentaul perfect" si nu degeaba! Pune-l in salate sau foloseste-l in sandvisuri - oricum l-ai manca, este excelent pentru silueta.

2. Zmeura

Nu doar ca este delicioasa, dar zmeura este plina de fibre, vitamina C si antioxidanti puternici. Fie o consumi asa, pur si simplu, fie o pui in cereale sau in smoothie-uri, zmeura este un plus de gust extrem de sanatos.

3. Semintele de chia

Sunt pline de proteine, calciu si Omega 3, iar o singura lingurita contine 6 grame de fibre. Pune-le in cereale, adauga-le in smoothie-uri sau fa-ti o budinca delicioasa cu lapte de cocos.

4. Broccoli

Pe langa continutul bogat in calciu, aceasta leguma contine si o cantitate foarte mare de fibre. Este ideala pentru persoanele care tin dieta.

5. Perele

Cu foarte putine calorii, aceste fructe sunt o sursa excelenta de fibre si potasiu. Foloseste-le in salatele de vara sau ca gustare.

Integral pe foodstory.ro

     
Tag-uri: fibre, alimente, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii