ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2014, ora 17:11

Tobosarul trupei AC/DC, arestat - a incercat sa angajeze un asasin, care sa ucida doua persoane

Articol de Madalina Irimia
Tobosarul legendarei trupe AC/DC, Phil Rudd, a fost arestat, joi dimineata, in Noua Zeelanda, pe motiv ca ar fi planuit uciderea a doua persoane.

Rockerul in varsta de 60 de ani a fost ridicat de acasa, din Taraunga, informeaza ContactMusic.

Conform Sunday Morning Herald, acesta ar fi incercat sa apeleze la un asasin platit. Nu se cunoaste pentru moment identitatea persoanelor care urmau sa fie ucise.

In urma raidului politiei, in casa muzicianului s-au gasit si droguri, metamfetamina si cannabis, asa ca a Phil Rudd a fost acuzat si de posesie de droguri.

Joi, acesta a aparut in fata unui tribunal, fiind insa eliberat ulterior pe cautiune. La audiere nu purta incaltaminte si nu a scos niciun cuvant, informeaza The Guardian. O noua audiere a fost programata pentru 27 noiembrie.

La plecare, Rudd nu a vorbit cu presa, urcand intr-un Mercedes.

Rudd a devenit membru AC/DC in 1975, insa a fost dat afara din trupa in 1983. S-a reintors in 1994, ramanand alaturi de colegii sai pana in prezent. Totusi, in cel mai recent afis de promovare a trupei, acesta nu apare.

In posterele AC/DC din ultima vreme apar basistul Cliff Williams, chitaristul Angus Young si Stevie Young, cel care l-a inlocuit pe Malcolm Young, care ii este unchi. Acesta din urma se lupta cu dementa, fiind internat intr-o clinica.

Phil Rudd nu a participat nici la cele mai recente filmari cu trupa, in ultimele luni. AC/DC incepe un turneu in 23 noiembrie, din Australia.

Sursa: ziare.com
Foto: en.wikipedia.org
     
Tag-uri: ac/dc, phil rudd, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii