A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664580.2446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Toata lumea astepta sa se anute data nuntii, dar s-au despartit! Ce cuplu adorat de milioane de tineri a pus capat relatiei lor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-01-2013, ora 16:56

Toata lumea astepta sa se anute data nuntii, dar s-au despartit! Ce cuplu adorat de milioane de tineri a pus capat relatiei lor

Articol de Madalina Irimia

Declarau ca se iubesc la nebunie, dar se pare ca lucrurile intre ei au luat o intorsatura urata si au decis sa puna capat relatiei lor.

Taylor Swift si Harry Styles s-au despartit, dupa o relatie de numai cateva luni. Desi cei doi se aflau intr-o vacanta romantica, Taylor a decis sa incheie lucrurile cu membrul trupei One Direction, dupa cateva certuri aprinse.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru DailyMail ca ambii cantareti sunt mult prea tineri pentru a avea o relatie matura si stabila: "Da, va pot confirma ca s-au despartit. Erau in vacanta si au avut o serie de certuri. Amandoi sunt tineri, in plin succes, asa ca nimeni nu stie ce se va intampla pe viitor".

O alta dovada a rupturii care s-a produs intre cei doi este faptul ca Taylor a pus capat vacantei din Insulele Virgine dupa numai trei zile si s-a intors in SUA.

O persoana care s-ar putea bucura de sfarsitul relatiei celor doi ar putea fi tatal lui Taylor, care credea ca lucrurile avanseaza prea rapid intre fiica lui si Harry si i-a interzis lui Taylor sa se mai vada cu cantaretul.

Taylor Swift a tinut de multe ori prima pagina a revistelor, cu relatiile ei controversate si de scurta durata. Printre victimele ei in materie de amor se numara John Mayer, Jake Gyllenhaal, Taylro Lautner, Joe Jonas sau Zac Efron.

Sursa: acasatv.ro

Foto: news.com.au

     
Tag-uri: cuplu, relatie, despartire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii