A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664148.0948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tiriac uimeste cu averea sa - ce a reusit miliardarul roman
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2015, ora 10:48

Tiriac uimeste cu averea sa - ce a reusit miliardarul roman

Articol de Madalina Irimia
Considerat cel mai bogat roman aflat in libertate, Ion Tiriac reuseste sa intreaca nume uriase ale sportului mondial intr-un top al celor personalitatilor din lumea tenisului cu cele mai mari averi.

Omul de afaceri ocupa primul loc in topul celor mai bogati fosti si actuali tenismeni, realizat de publicatia suedeza DI.

Cu o avere estimata la 1 miliard de dolari, "Contele Dracula", asa cum este prezentat in publicatia suedeza, Tiriac a fost tenismen, antrenor si manager, insa averea a castigat-o dupa Revolutie, din afaceri desfasurate in special in Romania.

Locul doi in acest top este ocupat de elvetianul Roger Federer, care are o avere estimata la 280 de milioane de euro, in mare parte din contracte de sponsorizare.

Pe trei se afla fostul tenismen american Andre Agassi, cu o avere de aproximativ 160 de milioane de euro, iar locul patru este impartit de Andre Agassi si Serena Williams (cu o avere de aproximativ 128 de milioane de euro).

De asemenea, un top realizat anul trecut de o publicatie din SUA l-a desemnat pe Ion Tiriac ca fiind cel mai bogat sportiv din lume.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: ion tiriac, avere, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii