A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618798.3516.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tipuri de barbati de evitat daca iti doresti o relatie de durata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2014, ora 07:03

Tipuri de barbati de evitat daca iti doresti o relatie de durata

Articol de Madalina Irimia

O femeie, in cazul in care ramane in acelasi tip de relatie cu un barbat, trebuie sa observe cu atentie daca nu cumva el este mai apropiat de banii sai, daca nu da semne ca este baiatul mamei sau daca nu cumva incearca sa seduca tot "ce misca" in jurul lui.

De aceea se recomanda ca, inainte de a se avanta intr-o relatie serioasa, femeia sa identifice tipul de barbat ce trebuie evitat cu orice pret.

Msn Femmes va aduce in prim-plan 7 tipuri de barbati ce ar trebui evitati, fara a face compromisuri.

Dependentul afectiv

Face totul pentru a va fi pe plac. Adesea exprima un sentiment de inferioritate. In relatie, va lasa pe primul loc, chiar prea mult, iar pe parcurs se poate instaura un dezechilibru. Pe umeri va atarna o mare greutate.

A avea un prieten care nu se gandeste decat la tine este mai nesanatos decat se poate imagina. Dependentului afectiv ii este teama sa nu fie abandonat. Spuneti "stop" unei astfel de relatii ce poate deveni toxica!

Baiatul rau

Daca iesiti mereu cu genul de barbat din categoria "bad boys" (jacheta din piele, motocicleta, barba abia mijita, presupuse a fi clisee), cel mai probabil o faceti pentru ca el este mai puternic decat voi. De aceea va atrage. Este dinamic si aveti fluturasi in stomac de fiecare data cand il vedeti.

La inceput este excitant. Dupa cateva luni, "bad boy" se arata tot mai mult ca un narcisist, cu un comportament autodistructiv. De evitat!

Gelosul

De fiecare data cand iesiti singura sau cu amicii, partenerul pretinde sa-i dati socoteala. Daca gelozia, la inceput, are farmecul ei, devine rapid greu de suportat intr-o relatie de lunga durata. Cum il identifici pe gelosul excesiv?

Va suna mereu, vrea sa va cunoasca agenda aproape la minut. Gelosul poate chiar sa va controleze prin lucrurile personale. Un tip de evitat, in cazul in care doriti sa va pastrati libertatea in cuplu.

Pustanul

Comportamentul de pustan poate sa placa la inceput. Tipul acesta de barbat face ce-i place, fara sa se gandeasca la consecinte. Daca PlayStation va este principalul adeversar, puteti zice ca aveti o relatie cu un barbat copil. Intrebarea este: va incerca sa creasca intr-o zi sau toata viata va ramane copil?

Baiatul mamei

Locuieste inca la mama sa, dar este temporar? Sau s-a mutat la doua minute de mama lui? Veti spune ca nu e rau ca un barbat sa fie apropiat de cea care i-a dat viata, dar intrebati-va: este baiatul mamei? Iata cateva semnalmente: o suna pe mama lui in fiecare zi, ea ii spala lucrurile si-i face cumparaturile.

Mama este omniprezenta in universul sau. In momentul luarii unei decizii, el isi suna mama. Sunteti pregatita sa impartiti prietenul cu mama sa?

Zgarcitul

Scoate rar portofelul, iar atunci cand o face este pentru a plati o parte din factura, aproape la virgula. Nu suporta sa plateasca o moneda in plus. Zgarcitul este un om care se simte in pericol. Ii este frica de viitor. Pune bani deoparte pentru a se proteja de neprevazuturile vietii.

Nu imprumuta. Conturile sale sunt "cei mai buni prieteni". A iesi cu un zgarcit, pentru catva timp, poate fi un lucru pozitiv, cu gandul la propriul buget, insa pe o prioada mai lunga toti vrem sa ne rasfatam putin.

Marele seducator

Cu cateva complimente bine plasate va farmeca dintr-o privire. Multi barbati sunt seducatori profesionisti. Pentru ei este ca un joc. In general, dotat cu un fizic frumos, marele seducator stie sa exploateze cele mai bune atuuri.

Acesti barbati sunt mari strategi. Cunosc toate cuvintele frumoase. In realitate, insa, seducatorii sunt lipsiti de incredere in sine. Ei cauta constant sa se puna in valoare in ochii altora. In timpul primei iesiri cu un astfel de barbat incercati sa vedeti dincolo de ochii lui frumosi.

Sursa: ziare.com

     
Tag-uri: barbat, relatie, durata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii