A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661827.2495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tipuri de barbati cu care nu ar trebui sa incepi o relatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-01-2014, ora 11:16

Tipuri de barbati cu care nu ar trebui sa incepi o relatie

Articol de Madalina Irimia

Invata sa recunosti tipurile de barbati de care ar trebui sa te feresti inca de la primele intalniri. O alegere isteata este primul pas in a avea o relatie frumoasa.

Evita tipurile de barbati care vor sa deveniti intimi prea repede

Iesiti de curand impreuna, insa el deja iti da impresia sau iti spune direct ca ar vrea sa faceti sex. Motivul? Pentru ca nu a mai simtit asa ceva pentru nicio fata pana acum. Nu pare prea convingator, nu-i asa? Nu te implica de la inceput in aceasta relatie si nu te arata disponibila pentru fiecare intalnire pe care ti-o propune. Daca el nu iti respecta principiile si iti creeaza impresia ca este superficial, ar trebui sa te feresti de el, astfel vei evita dezamagirile ulterioare.

Nu te atasa de barbatii care au o problema cu relatiile de lunga durata

Cu siguranta ai intalnit tipuri de barbati care iti spuneau nonsalant inca de la prima intalnire ca nu le plac relatiile de lunga durata, ci mai degraba cele cu beneficii. Daca tu crezi ca il poti schimba, s-ar putea ca sansele de reusita sa fie mici iar, la final sa realizezi ca ti-ai pierdut timpul cu el. Insa daca iti place mult, poarta o discutie deschisa cu el. Iar daca el isi ia acest angajament si observi schimbari in bine, inseamna ca puteti avea o relatie frumoasa.

Stai departe de barbatii nehotarati!

Tipurile de barbati nehotarati, care nu stiu ce vor de la viata, iti vor da mari batai de cap. Nu numai ca nu sunt hotarati in privinta planului profesional, dar nici pe segmentul relational nu isi vor face prea multe planuri. Increderea in sine, ambitia si echilibrul interior sunt calitati de luat in seama la un barbat si ar trebui sa te apropii de unul care are macar doua dintre acestea.

Citeste articolul integral pe divahair.ro.

Foto: lifehack.org

     
Tag-uri: tipuri, barbati, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii