ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
14-02-2012, ora 16:09

Tinute inedite la decernarea Premiilor Grammy

Articol de Madalina Irimia

Vedetele care au pasit pe covorul rosu la gala premiilor Grammy au avut un singur scop: acela de atrage cat mai mult atentia. Fie ca au purtat rochii de seara elegante sau tinute sexy care lasau cat mai mult la vedere, starurile au captat privirile celor prezenti la gala.

Pasionatii de muzica si moda asteapta cu nerabdarea decernarile de premii, pentru a putea admira inca o data talentului artistilor si creativitatea designerilor. La evenimentele importante ale anului, starurile internationale pasesc pe covorul rosu in tinute care reusesc sa impresioneze pe toata lumea. La decernarea de Premii Grammy 2012 unele artiste au ales tinute mai sobre pentru acest eveniment, in timp ce altele au ales sa socheze in outfituri revelatoare sau pur si simplu ciudate.

Adeleeste cea care a uimit pe toata lumea, nu numai prin castigarea a sase premii Grammy, insa si prin eleganta si frumusetea afisata pe covorul rosu. Cantareata a purtat o rochie neagra, eleganta, Giorgio Armani, care i-a venit nemaipomenit de bine.

Kelly Osbourne a purtat o frumoasa rochie sclipitoare, pe un singur umar, Tony Ward pe covorul rosu al premiilor Grammy.

De la rochia simpla si deloc extravaganta, purtata deKaty Perry si pana la frumoasa tinuta a lui Amber Rose, starurile au stralucit pe pe covorul rosu la editia din acest an a premiilor Grammy.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii