A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830533.2407.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Timp de doi ani a fost confundat cu o fata. Motivul emotionant pentru care un baiat si-a lasat parul lung
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2015, ora 09:26

Timp de doi ani a fost confundat cu o fata. Motivul emotionant pentru care un baiat si-a lasat parul lung

Articol de Cristian Amariei
Chistian McPhilamy, un pusti de 8 ani din Florida, a facut un gest impresionant si a dat un exemplu adultilor. In urma cu doi ani, inspirat de o campanie pentru cancer pe care vazut-o la televizor, baiatul a luat o decizie radicala.
Baiatul si-a lasat parul lung timp de doi ani, perioada in care a fost batjocorit de colegi si confundat cu o fata de foarte multe ori. Insa, decizia lui ascundea in spate un gest special: acesta si-a lasat parul lung ca sa il poata tunde si din par sa faca peruci pentru copiii bolnavi de cancer.

"Multi oameni imi ziceau ca sunt fata, normal ca nu ma simteam bine" a declarat baiatul, conform Florida Today. Dar nimic nu l-a facut sa se razgandeasca si a mers mai departe. Chiar si adultii au incercat sa-l convinga sa se tunda, dar baiatul a refuzat.

Dupa ce si-a lasat parul sa creasca timp de 2 ani si jumatate, parintii l-au tuns si au donat parul blond si superb catre fundatia Children With Hair Loss. Cand s-a tuns, parul sau masura 25 de cm.
Gestul sau a devenit viral pe internet, unde a reusit sa impresioneze adultii din lumea intreaga, care il dau drept exemplu si il lauda pentru ceea ce a facut.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: baiat, par, donatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii