A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829391.1713.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarile aromate vor fi interzise in curand - legea a fost promulgata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2016, ora 09:17

Tigarile aromate vor fi interzise in curand - legea a fost promulgata

Articol de Cristian Amariei
Tigarile aromate vor fi interzise in curand. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi Legea care interzice comercializarea acestora. Urmeaza ca ea sa fie publicata in Monitorul Oficial, iar apoi, dupa 30 de zile, intra in vigoare.

In ceea ce priveste tigarile mentolate, acestea vor mai fi pe piata pana in 2019, prevede aceeasi lege.

Legea privind stabilirea conditiilor pentru fabricarea, prezentarea si vanzarea produselor din tutun si de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun a fost adoptata pe 18 octombrie de Camera Deputatilor.

Magdalena Ciobanu, expert in Ministerul Sanatatii pentru Controlul Tutunului, a declarat in luna octombrie pentru Ziare.com ca pachetele cu tigari aromate care se afla in acest moment pe piata nu vor fi retrase, ci vor putea fi puse in vanzare pana la 20 mai 2017.

In plus, odata cu intrarea in vigoare a legii, producatorii vor fi nevoiti sa fabrice pachetele de tigari conform noilor reguli. Printre acestea se numara si cea conforma careia, noul pachet de tigari va avea o imagine grafica pe 65% din suprafata pachetului.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: tigari, arome, interzis, lege
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii