A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720479402.8251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari de contrabanda ascunse intr-un microbuz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-11-2013, ora 13:56

Tigari de contrabanda ascunse intr-un microbuz

Articol de Alexandra Stefanescu

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit, intr-un microbuz condus de un cetatean roman, aproximativ 4.000 de tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, ascunse in profile special confectionate.

Pe data de 27 noiembrie, in jurul orei 11.46 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman, Grigore S., in varsta de 44 de ani, conducand un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in Republica Moldova. Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului. Astfel, in interiorul a 14 bucati profile, din lemn si tabla, confectionate special pentru ascunderea tigaretelor, fixate apoi pe peretii laterali ai microbuzului a fost descoperita ascunsa si nedeclarata cantitatea de 3.940 tigarete diferite marci cu timbru de acciza R. Moldova. Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor si a autovehicului in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei”, a declarat subcomisarul de politie Denis Mihaela Lazar.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii