A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833021.0082.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tiberiu Nitu: „DOSARUL FLOTA s-ar putea redeschide dupa ce TRAIAN BASESCU isi incheie mandatul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2014, ora 12:52

Tiberiu Nitu: „DOSARUL FLOTA s-ar putea redeschide dupa ce TRAIAN BASESCU isi incheie mandatul”

Articol de Cristian Amariei
Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat, joi dimineata, ca dosarul Flota s-ar putea redeschide dupa ce Traian Basescu isi va incheia mandatul de la Cotroceni.

"Va rog sa aveti in vedere ca noi, procurorii, ne exercitam atributiile asa cum sunt prevazute ele de lege si nu suntem influentati de final de mandat, inceput de mandat. Cu siguranta acaesta impreujurare va fi avuta in vedere si intuiesc ca vor fi numeroase persoane care vor face fel si fel de solicitari, probabil", a spus Tiberiu Nitu, intrebat daca, dupa incheierea mandatului presedintelui Traian Basescu, se va redeschide Dosarul Flota.

Procurorul general a adaugat ca "aceste analize vor fi facute pe baza probelor si a dispozitiilor Codului de procedura penala".

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat saptamana trecuta, intr-o emisiune televizata, la ce sentinta se asteapta, dupa ce nu va mai fi seful statului, in Dosarul "Flota".

Traian Basescu a precizat ca nu se asteapta sa primeasca o alta sentinta din partea instantei decat cea data celorlalti inculpati, care au fost achitati.

"Stiu ca multi asteapta cu sufletul la gura sentinta in acest dosar (...) Au fost 108 inculpati, printre care si eu. 107 au fost achitati, dosarul e inchis pentru ei (...) Nu ma astept la alta solutie, adica pentru 107 sa se ia o masura, iar pentru al 108-lea alta masura", a declarat Traian Basescu.

Seful statului a precizat ca judecarea dosarului in cazul sau a fost suspendata pe perioada exercitarii mandatului de presedinte, beneficiind de imunitate, conform legii.

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii