A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629898.5564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ti-l mai amintesti pe Max din “Liar, Liar”? Cum arata acum actorul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 18:36

Ti-l mai amintesti pe Max din “Liar, Liar”? Cum arata acum actorul

Articol de Madalina Irimia

La 16 ani de la debutul in lumea cinematografiei, Justin Cooper este de nerecunoscut, insa nu pare sa-si fi pierdut complet inocenta si carisma cu care si-a cucerit miile de fani. Vezi in ce tanar haios s-a transformat micul Max.

Justin Cooper si-a facut debutul in lumea cinematografiei in urma cu 16 ani, pe vremea cand el avea doar 5 ani si cand alaturi de celebrul Jim Carrey, acesta a fost distribuit in filmul “Liar, liar”, datorita caruia a ajuns cunoscut publicului din toata lumea.

Se pare ca rolul interpretat la acel moment a fost unul de succes, caci cariera lui actoriceasca a continuat si Justin Cooper a primit ulterior roluri importante in nenumarate seriale, printre care “Brother’s Keepers”, “The Big House” sau “ Sacred Ground”.

Ultima aparitia a actorului pe micul ecran a avut loc in anul 2003, cand a primit un rol episodic in serialul “The Practice”, iar in prezent cariera lui a luat o noua directie, Justin Cooper fiind producator in cadrul Fox Sports radio.

Sursa: perfecte.ro

Foto: izismile.com

     
Tag-uri: actor, film, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii