A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674915.7251.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Theresa May e decisa sa declanseze Brexitul, in ciuda deciziei Inaltei Curti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-11-2016, ora 14:22

Theresa May e decisa sa declanseze Brexitul, in ciuda deciziei Inaltei Curti

Articol de Cristian Amariei
Premierul britanic Theresa May a promis ca va urma pas cu pas planul de iesire din UE, in ciuda deciziei Inaltei Curti de la Londra, care a hotarat joi ca Guvernul trebuie sa obtina acordul Parlamentului pentru invocarea Articolului 50, care da tonul procedurilor parasirii blocului comunitar.

E prima oara cand premierul britanic ataca acest subiect, dupa decizia de joi, arata The Independent. Theresa May afirma ca Guvernul trebuie sa duca la capat sarcina de a scoate Marea Britanie din UE din moment ce "oamenii au facut o alegere".

Intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph, Theresa May scrie: "Parlamentul a votat sa puna aceasta decizie, de a face sau nu parte din UE, in mainile britanicilor. Oamenii au ales decisiv. Este responsabilitatea Guvernului de a indeplini aceasta sarcina si de a urma instructiunile pana la capat".

Aceasta a mai spus ca cei care regreta rezultatul referendumului trebuie sa accepte ceea ce a decis poporul.

Inalta Curte de Justitie de la Londra a decis ca Guvernul Marii Britanii nu poate sa declanseze iesirea din UE fara aprobarea Parlamentului. Guvernul, care intentiona sa inceapa procesul despartirii de UE fara a mai consulta Parlamentul, a anuntat ca va ataca prin apel decizia Inaltei Curti. Se asteapta ca acest caz sa fie analizat la Curtea Suprema in 7 - 8 decembrie.

Situatia in Marea Britanie este tensionata in aceasta perioada, pe fondul discutiilor legate de Brexit, existand chiar posibilitatea de a se organiza alegeri parlamentare anticipate.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii