ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2013, ora 15:03

The Hangover 3, cel mai prost film al anului? Ultima parte a trilogiei a fost facuta praf de critici

Articol de Cristian Amariei

Desi se anunta a fi una dintre cele mai asteptate comedii din acest an, The Hangover 3 a dezamagit pe toata lumea, recenziile filmului fiind nefavorabile.

Trailerul pentru The Hangover 3 anunta un final memorabil pentru cea mai profitabila comedie din toate timpurile: haita de lupi este vanata de Mr. Chow

Dupa primele doua parti ale francizei care au fost foarte apreciate, fanii lui Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms au asteptat cu nerabdare finalul aventurilor haitei de lupi. Insa, pe cat de mare a fost asteptarea, pe atat de dezamagitoare s-a dovedit a fi incheierea uneia dintre cele mai de succes francize. Cei mai duri critici considera chiar ca Marea mahmureala 3 ar putea primi cu lejeritate titlul de cel mai prost film al anului.

Cu un procentaj de 31% oferit de site-ul rottentomatoes.com, care aduna recenzii din intreaga presa, The Hangover 3 pare sa nu fie cea mai inspirata alegere pentru finalul seriei. Recenziile nu au fost favorabile, majoritatea criticilor fiind de parere ca filmul nu se compara deloc cu primele doua parti.

Integral pe procinema.ro

     
Tag-uri: film, critici, lansare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii