A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728168166.7368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

The Avengers, primul film din 2012 care a trecut de un milion de dolari incasari in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

LIFESTYLE
31-05-2012, ora 08:55

The Avengers, primul film din 2012 care a trecut de un milion de dolari incasari in Romania

Articol de Cristian Amariei

In doar 4 saptamani super productia studiourilor Marvel The Avengers a facut incasari de peste un milion de dolari in Romania.

Filmul care ii aduce pe marile ecrane pe super eroii Marvel, Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson) si Nick Fury (Samuel L. Jackson) este prima productie care trece in Romania de pragul de un milion de dolari in 2012.

Pe plan mondial, pana in prezent, filmul ocupa cu 1.3 miliarde de $ locul al patrulea in clasamentul peliculelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile, fiind devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) - si de ultimul film din seria "Harry Potter" (1,3 miliarde de dolari).

The Avengers/Razbunatorii este filmul care a depasit cel mai repede pragul incasarilor de 500 de milioane de dolari din America de Nord, reusind aceasta performanta in doar 25 zile. Precedentul record, stabilit de "Cavalerul negru/ The Dark Knight" ( 2008) a avut nevoie de 45 de zile pentru a fi realizat.

Regizat de Joss Whedon - creatorul si scenaristul serialului TV "Buffy, spaima vampirilor" si scenaristul peliculei "Toy Story" -, "The Avengers" a devenit saptamana trecuta productia cinematografica cu cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Disney.

"The Avengers" spune povestea super-eroilor Hulk, Iron Man, Thor, Captain America si Black Widow, care decid sa colaboreze pentru a-l infrange pe maleficul personaj Loki.

In Romania la fel ca si in SUA un alt film de la care se asteptau incasari foarte mari in 2012, Wrath of the Titans nu a fost succesul sperat. Pana la finalul anului, in Romania incasari de peste un milion de dolari pot strange productii ca Ice Age: Continental Drift, Dark Knight Rises, The Amazing Spider-Man si The Hobbit: An Unexpected Journey

Sursa: procinema.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii