A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720337146.9445.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

The Amazing Spider-Man si-a lansat un trailer care zguduie netul: primul film din istoria francizei in care cascadoriile eroului sunt reale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2012, ora 12:18

The Amazing Spider-Man si-a lansat un trailer care zguduie netul: primul film din istoria francizei in care cascadoriile eroului sunt reale

Articol de Cristian Amariei

Unul dintre cele mai populare personaje din lume Spider-Man se intoarce pe marile ecrane in aceasta vara, la 10 ani de la lansarea primului film din franciza. Blockbusterul The Amazing Spider-Man si-a lansat un nou trailer care zguduie deja netul.

Povestea nespusa a lui Peter Parker este adusa de Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott si Martin Sheen in aceasta vara in regia lui Marc Webb.

The Amazing Spider-Man va revitaliza complet franciza care se lauda cu incasari de 2.4 miliarde de dolari la nivel mondial (8-a cea mai profitabila franciza din istoria filmului). Andrew Garfield este actorul care preia costumul super eroului de la colegul sau Tobey Maguire, iar vedeta feminina este de aceasta data Emma Stone si nu Kirsten Dunst.

The Amazing Spider-Man este povestea lui Peter Parker (Garfield), un adolescent nelegiuit abandonat de parinti si crescut de unchiul sau Ben (Martin Sheen) si de matusa May (Sally Field). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Peter incepe sa investigheze disparitia acestora si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau. Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard - iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.

The Amazing Spider-Man este primul film cu buget mare ( in jur de 200 de milioane de dolari) de la Hollywood filmat cu camere RED Epic, se va lansa 3D pe 3 iulie iar pentru 2014 producatorii pregatesc un nou sequel, a cincea parte din serie.

Inainte ca Andrew Garfield sa fie anuntat ca a obtinut rolul principal, Taylor Lautner, Joseph Gordon-Levitt, Robert Pattinson, Jamie Bell, Daniel Radcliffe, Zac Efron, Jim Sturgess si Anton Yelchin au fost optiunile producatorilor pentru rolul lui Spider-Man. Pentru prima data in istoria francizei, acrobatiile si cascadoriile realizate de Spider-Man sunt facute de Andrew Garfield alaturi de o echipa de profesionisti fara sa fie in totalitate create cu animatie CGI.

Sursa: procinema.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii