A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662410.8514.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Texas Chainsaw 3D: filmul horror care a detronat The Hobbit in debutul lui 2013. Ce incasari a facut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 14:32

Texas Chainsaw 3D: filmul horror care a detronat The Hobbit in debutul lui 2013. Ce incasari a facut

Articol de Madalina Irimia

Texas Chainsaw 3D, al 8-lea film din franciza Texas Chainsaw Massacre, a detronat The Hobbit in box office-ul nord american cu incasari de 23 de milioane de dolari in acest weekend.

Debut horror surprinzator in 2013 in box officeul nord american unde Texas Chainsaw 3D a depasit ca incasari Les Miserables, Django Unchained si The Hobbit. Filmul realizat 3D de Lionsgate continua povestea legendarei familii de ucigasi Sawyer, asa cum a fost prezentata in primul film realizat in anul 1974. Actiunea se petrece in orasul Newt din statul american Texas, unde timp de mai multe zeci de ani au fost semnalate cazuri misterioase de disparitii, de fiecare data fara nici un indiciu care sa ajute la gasirea victimelor si descoperirea faptasilor. Suspiciunile localnicilor, care in toti acesti ani au banuit familia Sawyer, sunt in cele din urma confirmate de o femeie care a scapat din casa acestora dupa ce a asistat neputincioasa la uciderea cu brutalitate a celor patru prieteni ai sai. Zvonurile legate de ispravile familiei Sawyer se raspandesc repede in micul oras, iar in scurt timp acestia sunt inconjurati de o multime de oameni furiosi care le incendiaza locuinta si ii ucid pana la ultimul om - sau asa au crezut.

Integral pe procinema.ro

Foto: bloody-disgusting.com

     
Tag-uri: film, debut, incasari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii